Kommande superhjältefilmer

De senaste åren har vi fått njuta av en rad storslagna filmer och serier. Ett extra fokus verkar ha legat kring superhjältar och andra övernaturliga varelser. Några av de bästa superhjältefilmerna under de senaste åren har innehållit Superman som kommit i flera varianter och kanske framför allt Batman-filmerna som regisserats av den hyllade Christopher Nolan. Frågan är om denna trend kommer att fortsätta. I så fall, vilka speciella filmer har vi att se fram emot när det kommer till superhjältarnas värld? Vi tar en titt på vad det pratas om i Hollywood.

Trenden håller i sig

710px-leonard_nimoy_william_shatner_star_trek_1968Man kan enkelt konstatera att det inte kommer ske någon nedtrappning när det kommer till nya filmer inom genren för superhjältar. De kommande åren har vi mycket att se fram emot. Både nya hjältar ska presenteras för världen, samtidigt som några av våra gamla favoriter kommer att presenteras i nya tappningar och format. Några av de mest efterlängtade filmerna är Ninja Turtles som återkommer till vita duken efter många års uppehåll, X-Men som bygger vidare på sin framgångsrika filmserie, och Thor. Med andra ord har vi en späckad period framför oss, och det går även rykten om fler filmer som är på gång. De flesta filmerna som vi nämnt här kommer att ha sina premiärer under 2016 och 2017 på biografer runt om i Sverige. Även om just inte genren för superhjältar är den vanligaste när det kommer till ljudböcker, kan du även ta del av ljudböcker om dina favorithjältar i det fall att du hellre lyssnar på, än tittar på filmerna.

Det är alltid riskabelt att återinföra gamla koncept på den vita duken. Etablerade och kända filmer har ofta en stor skara följare relativt stränga åsikter. Detta beror oftast på att de har så pass bra minnen och höga krav på den filmen och de karaktärerna som de lärt sig att älska. Några filmer som har levererat till de flestas förväntan de senaste åren är nyss nämna Batman-filmerna. Däremot finns det ett par besvikelser där den stora skaran av fans inte alls är nöjda med vad det har fått se. Nya Star Trek imponerar inte, enligt många kritiker och fans. Detta är bara ett av många exempel som gjort fansen besvikna. Nu har det dock kommit ut nyheter om att filmer inom ett annat rymdäventyr – Star Wars – kanske kommer ut i helt nya tappningar. Dessa skulle i så fall göras från grunden med nya handlingar och karaktärer. Ett vågat drag sett till hur många som håller originalen kära.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

mts_onepage