Kommande filmer 2018

Är du en av dem som uppskattar att krypa upp i soffan och sätta på en film? Eller är du kanske en av dem som föredrar att besöka en biosalong och ta del av de senaste filmerna som producerats i Hollywood, Bollywood eller resten av världen? Oavsett vilket, så kommer 2018 att att bjuda på en kavalkad av spännande filmer som kommer att få dig att längta till varje ny månad av året. Vilket är din favoritgenre? Om du är en av många som har fastnat för den senaste trenden med superhjältar så bör du lägga 25 april på minnet. Då släpps nämligen den efterlängtade superhjälte-filmen Avengers: Infinity War där vi på nytt får bekanta oss med Tony Stark (Iron Man), Bruce Banner (Hulken), Loki, Steve Rogers (Captain America), Thor och många fler. I denna mycket påkostade film från Marvel Studios så kommer superhjältarna att ta sig an sitt största hot hittills: skurken Thanos.

Se fram emot Black Panther och Guldbaggegalan

Alla dem som älskar superhjältar kommer att få ett fullspäckat 2018 då ett flertal stora titlar är planerade. Vad sägs om den hypade filmen Black Panther eller kanske ännu en dos av den lustiga superhjälten Deadpool som återvänder till den stora skärmen i maj? inför Guldbaggegalan 2018 kan det vara bra att hålla koll på vilka filmer som är aktuella för priser men också vilka filmer som kan komma att ta hem priser nästa år. Du vet väl att galan tar vid den 22 januari? Den här gången kommer galan att ledas av komikern Petra Mede och det blir sjunde gången som hon leder den populära galan. Guldbaggegalan kommer att hållas på Cirkus i Stockholm och SVT kommer att direktsända allt. Nyheten om Petra Mede har mötts med flera hyllningar och hon får god kritik för sina insatser under andra år. Veteran-skribenten för Aftonbladet Jan-Olov Andersson har bland annat sagt att Mede lyfter galan till en ny nivå. Galan har anordnats sedan 1964 och det är Svenska filminstitutet som står bakom den.

Andra filmer att se fram emot

Det kan vara lätt att tro att 2018 bara kommer vara fullt av superhjälte-filmer men det är långt ifrån sanningen. En av de mest efterlängtade filmerna har ingenting med superhjältar att göra. Vi pratar självklart om den efterlängtade uppföljaren till Mamma Mia. Filmen heter Mamma Mia! Here We Go Again och spås bli minst lika bra som den första. I denna uppföljare så får huvudrollsinnehavaren Sofie reda på sin mammas historia medan hon själv är gravid. Filmen kommer att ha premiär den 20 juli och kommer bjuda på massor av härlig musik och insatser från några av Hollywoods elit. Amanda Seyfried återvänder till rollen som Sophie och det gör även Meryl Streep som spelar hennes mamma. För oss svenskar så kommer det självklart bli spännande att se Stellan Skarsgård återvända till sin roll som Bill. Är du en riktig filmnörd? Besök Printer.se där du kan trycka dina egna prylar, du kanske vil ha en egendesignad kopp med ABBA? Oavsett vilket så kommer 2018 att bli ett riktigt bra filmår!

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

mts_onepage