Filmer att se fram emot 2019

2019 verkar bli ett bra år för filmälskare! I år kommer det flera bra filmer att se fram emot och du kan ta hjälp av Enklare som hjälper dig med lån för att ha råd att gå på alla biofilmer. Vi har flera fortsättningar på animerade stor filmer som har premiär i år: Lego 2 är den andra filmen om Lego hjältarna Emmet, Lucy, Batman och deras vänner som nu behöver de rädda sin stad från utomjordiska varelser, Draktränaren 3 utgör den tredje filmen i trilogin som följer en ung viking och hans drake, och Husdjurens hemliga liv 2 som handlar om våra husdjur och vad dom gör på dagarna när vi inte är hemma.Förutom dem filmerna kommer också två nyinspelade gamla klassiker som Dumbo, den speciella lilla elefanten och en nyinspelning av den klassiska animerade filmen Lejonkungen som kom år 1994. Flera kända namn är med i nyinspelningen och några gamla namn kommer också vara med, exempelvis rösten till Mufasa.

Det är också ett stort år för superhjältefilmerna med premiärer för nya hjältar som Shazam! som handlar om 14-årige Billy Batson som förvandlas till en vuxen man och superhjälte när han säger Shazam! och Captain Marvel som handlar om Carol Danvers som blir en hjälte efter ett galaktiskt krig mellan utomjordiska raser. Mer från Marvel universumet får vi också genom slutet på Avengers när Avengers Endgame ska ha premiär i apri; vi får äntligen veta hur hela sagan slutar. Det kommer också en ny film i X-men serien då Dark Phoenix har premiär i juni och kommer handla om hur Jean Greys otroliga krafter går henne åt huvudet och hon förvandlas till en Dark Phoenix.

Längtar du istället efter lite komedi så har filmen Instant Family premiär i slutet av februari. En rulle med Mark Wahlberg och Rose Byrne i huvudrollerna som spelar ett gift par som bestämmer sig för att adoptera. För att inte sära på en syskonskara på tre bestämmer de sig att adoptera alla och det visar sig att de kan ha tagit sig lite för mycket vatten över huvudet. Det kommer också en ny film i Men in Black-serie som har premiär i sommar. En mullvad har infiltrerat organisationen som nu står inför det största, svåraste och det mest globala hotet någonsin.

Om du tycker om Elton John och hans musik då blir du glad att i maj har den musikaliska biografin Rocketman premiär, filmen som berättar om Elton Johns musikaliska och privata liv. Filmen följer honom från tidigare år när han gick vid Royal Academy of Music genom hans betydelsefulla och långa musikaliska samarbete med Bernie Taupin. Till hösten får vi också se en ny snabb film från Fast and Furious, där vi får följa polisen Hobbs och laglöse Shaw som har sedan i Fast and Furious 7 konstant slagits, retat och tävlat mot varandra, men behöver nu samarbeta fö ratt kunna rädda världen från anarkisten Brixton, som har fått kontroll över förödande biovapen. Som det ser ut för att 2019 blir ett bra år för filmälskare!

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *