Kommande filmer 2017

Filmåret 2017 ser ut att bli minst lika bra, om inte bättre än 2016 när det gäller storfilmer. I år kunde vi se fram emot en ny film i Star Wars-serien, och dessutom en film som utspelar sig i Harry Potters magiska värld. Men nästa år blir framför allt uppföljarnas år. Vi får inte bara se andra filmen om Thor, det kommer dessutom uppföljare på filmer som Fifty Shades of Grey, Trainspotting och The Ring. Dessutom kommer femte delen av Pirates of the Caribbean med Johnny Depp som den galna piraten Jack Sparrow.

Otecknade Disney fortsätter producera

Ytterligare en film som många ser fram emot är den otecknade versionen av Disneys klassiker Skönheten och Odjuret. Den har premiär i mars och stoltserar med Emma Watson, som gjorde sig känd som Hermione Granger i Harry Potter, i huvudrollen. Och på tal om Harry Potter, hur bra är den nya Harry Potter filmen egentligen? Jo ganska bra verkar det som, faktum är att 82% av biobesökarna i USA tyckte att den var fantastisk när de såg den. Fattas bara, när Eddie Redmayne (Theory of Everything och The Danish Girl) spelar huvudrollen och David Yates (Harry Potter, film 5-8) sitter i regissörsstolen.

En ny era för Harry Potter-älskare

Det har nyligen bekräftats att det kommer ytterligare fyra filmer i den nya serien som utspelar sig i Harry Potters värld, “Fantastiska vidunder och var man hittar dem”. Filmerna utspelar sig nästan hundra år innan det som händer på Hogwarts i filmerna om Harry Potter men vi får träffa på många karaktärer och djur vi hör talas om redan i de tidigare filmerna. Faktum är att filmerna baserar sig på en fiktiv bok med samma namn som Harry Potter och hans klasskompisar läser redan i första filmen från 2001. De nya filmerna är dock betydligt mörkare än Harry Potter-oktologin och bör avvaktas att se på med barnen i familjen.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

mts_onepage