Några av vinterns bästa filmer

Hösten 2021 och vintern 2021-2022 verkar förvånansvärt nog bli en riktigt bra period för alla filmfantaster. När covid-19 bröt ut 2020 var många filmälskare oroliga för att det skulle dröja många år tills filmbranschen återhämtat sig. Nu när pandemin verkar gå mot sitt slut så är det bara att konstatera att oron var överdriven. Även om utbudet är något sämre än innan coronavirusets utbrott så bjuder de närmaste månaderna på en rad spännande premiärer. Dessutom har åren av isolering lett till att många produktionsbolag släpper sina filmer på strömningstjänsterna nästan samtidigt som de går upp på biograferna. Med andra ord kan du titta på många av de bästa filmerna i din dator eller Iphone medan andra sitter och trängs i biomörkret. Allt du behöver är en mobil, ett snabbt bredband och en bra laddare. Hos teknikdelar.se hittar du snygga Iphone 12 laddare som gör att du kan se dina nya favoritfilmer om och om igen utan att behöva oroa dig för att mobilen ska slockna.

Last Night in Soho

I den här psykologiska skräckfilmen får du möta en ung tjej vars stora passion är modedesign. Tack vare mystiska omständigheter lyckas hon ta sig tillbaka till 60-talet, där hon lär känna sin stora idol som drömmer om att bli en berömd sångerska. 1960-talets London bjuder dock på en hel del skrämmande händelser samtidigt som tiden faller isär med oväntade konsekvenser.

House of Gucci

I slutet av november kan du äntligen se Lady Gagas omtalade comeback på bioduken. Den här filmen berättar om familjeimperiet Gucci där makt, hämnd och ond bråd död står i fokus.

Halloween Kills

Det har gått 43 år sedan Debra Hill och John Carpenter skrev skräckhistoria med filmen Halloween. I Halloween Kills får vi återigen möta supermördaren Michael Myers som nu befinner sig i ett brinnande inferno medan hjältinnan Laurie är på väg till sjukhuset med livshotande skador. Hon tror sig ha tagit död på Myers, men är det verkligen sant?

Världens vackraste pojke

Det här är den sanna historien om skådespelaren Björn Andrésen som blev världsberömd tack vare storfilmen Döden i Venedig. Filmens regissör, Luchino Visconti, kallade Andrésen för världens vackraste pojke, men sexualiseringen och kändisskapet drev den unge skådespelaren till alkoholmissbruk. Dokumentären är en naken skildring av objektifieringen av barnskådespelare och alla de konsekvenser som ett tidigt kändisskap kan leda till.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

mts_onepage